Καλή Συμπεριφορά - Το ντύσιμό μας

Έχει αποδειχθεί ότι η γυναίκα στο ντύσιμό της είναι πάντοτε πιο προσεκτική από τον άνδρα. Ντύνεται καλύτερα και κομψότερα. Δεν πρέπει ποτέ να παρασύρεται η γυναίκα από την μόδα και να την βλέπουμε πολλές φορές να παρουσιάζεται σε ορισμένα μέρη με φορέματα που δεν στέκουν. Πόσες φορές δεν μας έκανε εντύπωση σαν βλέπουμε γυναίκες να συνωστίζονται πρωί-πρωί στην αγορά ή στα μαγαζιά, στην δουλειά ή και ακόμη στις εκδρομές με μεταξωτά φορέματα και φορτωμένες κοσμήματα ή και ακόμη νεαρές δεσποινίδες να πηγαίνουν στο γραφείο ή στο κατάστημα που εργάζονται ή και μπροστά στη γραφομηχανή με βραδινές τουαλέτες. Για αυτές τις περιπτώσεις ένα απλό φορεματάκι σύμφωνα με την εποχή και την μόδα είναι υπέρ αρκετό.
Έχουμε πει και προηγουμένος ότι η γυναίκα δεν είναι δυνατόν να είναι όλη την ώρα "του κουτιού", ούτε να βγαίνει εκείνη την ώρα από το κομμωτήριο ή την μοδίστρα.
Θα έχει τύχει πολλές φορές σε μας τις ίδιες ή και να ακούσαμε ακόμη ότι δύο φίλες συναντήθηκαν στο δρόμο αλλά δεν πρόσεξαν η μία την άλλη γιατί πρόσεχαν τα φορέματά τους.
Θα μπορούσαμε να πούμε πάρα πολλά γύρω από το θέμα του ντυσίματος αλλά περιοριζόμεθα σε λίγες χρήσιμες συμβουλές.
Το πρώτο στην εργασία ντύνεσθε απλά, το απόγευμα με ένα ταγέρ ή ένα απογευματινό φόρεμα, το βράδυ ανάλογα με το περιβάλλον ένα περισσότερο πολυτελείας. Υπάρχει πάντα γενικός κανόνας και για τους άνδρες και για τις γυναίκες, να είναι το ντύσιμο γενικά απλότης, καθαριότης, γούστο.
Να προτιμάτε πάντα να κάνεται ντύσιμο με την απλότητα και όχι με την πολυτέλεια.
Να προσέχουν περισσότερο εσάς σαν άτομο παρά το φόρεμά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου