Φρυγανιές

Παίρνουμε μια φραντζόλα ψωμί καλής ποιότητος το κόβουμε σε φέτες, πάχος ενός δακτύλου. Καθαρίζουμε τις φέτες εξωτερικά από την κόρα και τις μουσκεύουμε σε γάλα. Βάζουμε στην φωτιά ένα τηγάνι με πολύ βούτυρο κι όταν κάψη περνούμε ελαφρά από τ΄αυγά τις φέτες και τις ρίχνουμε στο τηγάνι να ροδίσουν.
Ψήνοντας σιγά-σιγά ετοιμάζουμε ένα σιρόπι πυκτό μια οκά ζάχαρη και 300δράμ. νερό, σερβίρουμε τις φρυγανιές ζεστές και το σιρόπι κρύο και τις πασπαλίζουμε με κανέλλα και ζάχαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου